Routebeschrijving en plattegrond naar de praktijk

Komende vanaf de A2

Neem afslag 4 (Vinkeveen/Hilversum). Volg de N201 (Vreelandseweg) richting Hilversum. Aangekomen in Hilversum, neem op de rotonde de tweede afslag, links aanhouden (Vreelandseweg). Neem vervolgens de flauwe bocht naar links (Gijsbrecht van Amstelstraat). Ga verder op de Geert van Mesdagweg. Passeer de kruising met de ‘sGravelandseweg (Bussumergrintweg) en ga direct daarna rechtsaf de parkeerplaats op.

Komende vanaf de A1

Neem afslag 9 (Laren/Hilversum Noord). Volg de N525 (Hilversumseweg; daarna Larenseweg) richting Hilversum. Aangekomen in Hilversum, neem op de rotonde (Den Uylplein) de eerste afslag, de Johannes Geradtsweg. Vervolg de weg rechtdoor, achtereenvolgens geheten de Insulindelaan, Godelindelaan, Krugerweg en Bussumergrintweg. Ga vóór de kruising met de ‘sGravelandseweg linksaf de parkeerplaats op.

Komende vanaf de A27

Neem afslag 33 (Hilversum) en voeg in op de N210 en houdt rechts aan (Oostereind) . Sla linksaf bij de Soestdijkerstraatweg. Ga verder op de Emmastraat. Rijdt door tot de rotonde (Gooilandplein) en sla rechtsaf de Schapenkamp op en houdt links aan naar de Stationsstraat. Daarna met de flauwe bocht mee naar rechts (Naarderstraat) en de flauwe bocht naar links (Melkpad). Volg het Melkpad tot de T-splitsing en sla rechtsaf bij ’s Gravelandseweg. Rijdt door tot de kruising met de /Geert van Mesdagweg. Ga rechtsaf de Bussumergrintweg op en ga direct daarna rechtsaf de parkeerplaats op.