De praktijk

In onze praktijk werken twee orthodontisten: Frank van Monsjou en Melissa Disse

Frank van Monsjou studeerde Tandheelkunde aan de Universiteit van Groningen. Na het behalen van zijn tandartsdiploma heeft hij ruim vier jaar als tandarts gewerkt in Londen. Vervolgens heeft hij zich gespecialiseerd in orthodontie middels de fulltime opleiding tot orthodontist, aan het Royal Dental College in Denemarken. Deze opleiding rondde hij af in 1998. Inmiddels werkt hij al meer dan 15 jaar als orthodontist en is daardoor een zeer ervaren orthodontist voor kinderen én volwassenen.

Frank van Monsjou is ingeschreven in het BIG-register tandheelkunde onder nummer 19031448402 met als specialisatie dento-maxillaire orthopaedie.

Melissa Disse heeft haar opleiding tot tandarts gevolgd in Nijmegen (1995 – 2001). Na haar opleiding tot tandarts heeft zij zich fulltime gespecialiseerd tot orthodontist aan de Vrije Universiteit Amsterdam (2002 – 2006). Sindsdien is zij werkzaam als orthodontist in verschillende praktijken in Noord-Holland en bij het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (specialisme schisispatiënten).

Melissa Disse is ingeschreven in het BIG-register tandheelkunde onder nummer 79055111202 met als specialisatie dento-maxillaire orthopaedie.

Frank van Monsjou
Melissa Disse
Melissa Disse